Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dochází na slova a varování "islamofobů"

Ten pocit, když ti léta nadávají do lhářů, mystifikátorů a islamofobů...

article preview

   Ten pocit, když ti léta nadávají do lhářů, mystifikátorů a islamofobů a potom se ukáže, že jsi měl celou tu dobu pravdu...

 

Dochází na slova a varování "islamofobů"

 

Toto video bylo vytvořeno a zveřejněno poprvé už v roce 2009; autoři v něm přesně předpověděli migraci do Evropy a snahu vnutit jednotlivým členským státům kvóty na přijímání "uprchlíků". Naplní se i jejich slova o roku 2029 v Evropě? Doufejme, že ne (celé video v češtině ke stažení ZDE).

 

 

Starý rozhovor s egyptským koptským křesťanským knězem Zakariem Botrosem; nyní dochází na jeho slova (ke stažení ZDE).

 

 

1.jpg

17 let stará fotografie z jedné muslimské demonstrace na Západě. Tenkrát se tomu skoro každý smál... a skoro nikdo si nepřipustil, o jak velké memento se jedná.

 

   JAK PROBÍHÁ ISLAMIZACE JEDNOTLIVÝCH STÁTŮ/LAVINA ISLAMIZACE SPUŠTĚNA (článek zveřejněný poprvé v roce 2011) - ZDE

 

Bild varuje před islamistickou válkou v Evropě a chalífátem v Německu. "Nejde o Izrael. Vyhlašují válku Západu."

 

5.nemecko-rijen-nebo-listopad-2023.jpg

Německém otřásá znepokojivá série islamistických a antisemitských pochodů a demonstrací, kde radikální islamisté vyzývají k vyhlášení chalífátu (foto: Německo, říjen/listopad 2023).

 

článek publikovaný 5. 11. 2023 na serveru echo24.cz (ZDE)

 

   Německem otřásá znepokojivá série islamistických a antisemitských pochodů a demonstrací, kde radikální islamisté vyzývají k vyhlášení chalífátu. Nejradikálnější demonstranti se sešli pod záminkou solidarity s Palestinci v Pásmu Gazy a vyzývají k založení chalífátu v Německu, křičí "Alláhu Akbar!" a mávají vlajkami a transparenty, které připomínají ISIS, Hamás či Taliban. Podle rozhovoru německého deníku Bild s expertem na islamismus Eranem Lahavem, islamisté využívají válku mezi Hamásem a Izraelem jako záminku k rozšíření vlastní moci. Varuje, že se jedná o zárodek vyhlášení války proti Západu. "Když Hamás a další teroristické organizace vyhlašují džihád, tak není namířen pouze proti Židům, ale celému západnímu světu. Už jim nejde jenom o Izrael," říká Lahav. Je to zřejmě poprvé, co nejčtenější německé noviny varují před chalífátem v Německu.

 

   Demonstrace a protestní pochody na podporu Palestiny dokazují, že islamisté jsou opět na vzestupu. "A to v Evropě i v Německu. Masakr Hamásu v Izraeli je výchozím bodem nové vlny radikalizace," říká expert na islamismus z think-tanku "Izraelské obranné a bezpečnostní fórum" Eran Lahav pro deník Bild

   Válka na Blízkém východě pomáhá k tomu, že se teroristé vzájemně obohacují. "Hamás se k útoku na Izrael inspiroval u Islámského státu (IS), který využívá útoku Hamásu k získání nových příznivců a mobilizaci svých členů," domnívá se expert. Lahav také upozorňuje na to, že IS, Al-Káida a další skupiny vyzývají na sociálních sítích ke vzpouře proti Židům a křesťanům, které označují za "křižáky". "Nejde o palestinskou válku, ale o islámskou válku."

 

MUSLIMOVÉ VYZÝVAJÍ KE VZPOUŘE PROTI "KŘIŽÁKŮM" UŽ DLOUHO, ALE ZÁPAD BYL K TOMU SLEPÝ... (KE STAŽENÍ ZDE)

 

7b.jpg

Starší muslimská demonstrace v Londýně - screen z videa, které bylo na youtube cenzurováno (odkaz ke stažení v popisku nad obrázkem).

 

ke stažení ZDE

 

"Poslechněte si, co křičí na demonstracích v Německu. Ano, slyšíte ´Svobodná Palestina´. Ale je to víc než to. Křičí ´Takbir´ a ´Alláhu Akbar´," říká Lahav a dodává, že tím dávají najevo, že pro ně to není pouze palestinská válka, ale islámská válka. "Izrael je pouze prvním krokem v této válce. Izrael je první linií této války, po které bude následovat zbytek."

   Podle Lahava masivně narůstají výzvy k násilí a různé teroristické skupiny zveřejňují seznamy a návody, jak ublížit Židům či křesťanům. "Jedná se o seznamy úkolů k teroru. Vyzývají k útokům na židovská a křesťanská velvyslanectví, k zapalování synagog a k útokům na obchody," doplňuje Lahav pro deník Bild.

 

ULTRALEVICE JASNĚ STOJÍ NA STRANĚ MUSLIMŮ A ISLÁMU:

 

6.jpg

Z jedné starší propalestinské demonstrace v zahraničí.

 

29.velka-britanie-23.10.23.jpg

Velká Británie 23. 10. 2023 (z profilu britské Socialist Appeal).

 

I ČEŠTÍ SOUDRUZI MAJÍ JASNO, KOHO PODPORUJÍ:

 

9b.jpg

Starší post z fb české Anarchistické federace; jejich prohlášení, že podporují "utiskované" Palestince a odsuzují Hamás má stejnou logiku, jako tvrzení "podporuji utiskované Němce v nacistickém Německu a odsuzuji SS".

 

9.jpg

Starší screen z fb trockistické Socialistické Solidarity...

 

8.praha-kveten-2021.png

Ultralevičáci v Praze v květnu 2021.

 

10.jpg

Starší fb příspěvek Marxistické Alternativy.

 

11.9.10.23.jpg

Fb post trockistické Socialistické Solidarity z 9. 10. 2023 reagující na současné události, kdy tzv. Palestina zaútočila na Izrael (úplný screen ZDE ZDE).

 

12.9.10.23.jpg

Rovněž z 9. 10. 2023 pochází fb příspěvek z Marxistické Alternativy (úplný screen ZDE ZDE).

 

33.18.10.23.jpg

Propalestinská demonstrace 18. 10. 2023 v Praze, na které se sešli společně Arabové s ultralevičáky (celý screen ZDE ZDE).

 

43.praha-5.10.23-marx.altern..jpg

Členové Marxistické Alternativy v Praze 5. 10. 2023 na propalestinské demonstraci.

 

37.mar.alt.25.10.23-praha.jpg

Členové Marxistické Alternativy v Praze 25. 10. 2023 na propalestinské demonstraci (celý screen ZDE).

 

"Radikální islamisté vidí, jaký účinek měl útok Hamásu na Izrael," říká Lahav s tím, že je možné, že se radikálové něco podobného pokusí zopakovat i v Evropě. "Samozřejmě by to byl jiný útok, tady nelze jen tak přepadnout několik měst a unést stovky lidí," vysvětluje a dodává, že nebudou dělat "to, co obvykle".

   Podle Lahava se nebude jednat o "bodání nožem do lidí" nebo "přejíždění kolemjdoucích". "Půjde o něco jiného, většího. Cílem toho útoku bude otřást společností," uvedl. Islamisté vědí, že k uskutečnění jejich snu o chalífátu v Německu nebude stačit pouze jediný útok. "Teroristé uvažují dlouhodobě, nepřemýšlejí jako my. Mají jinou logiku a všechno je pro ně symbolické. Když provedou útok např. v Berlíně, tak to symbolizuje, že zaútočili na hlavní město nejdůležitější evropské ekonomiky."

 

   NEÚPLNÝ SEZNAM (DOKONČENÝCH I CHYSTANÝCH) DŽIHÁDISTICKÝCH ÚTOKŮ V EVROPĚ - ZDE ZDE

 

vrah-rigbyho.3.jpg

Jeden ze dvou muslimských vrahů, kteří 22. 5. 2013 zaživa sťali britského vojáka Lee Rigbyho. V ruce drží vražednou zbraň, kterou má - stejně jako ruce - od Rigbyho krve.

 

   Lahav také připomíná arabský termín "Sabr", což znamená trpělivost. "Provedou jeden útok a pak další. Vědí, že Německo se po útoku nezhroutí. Proto mají trpělivost, hodně trpělivosti," dodává expert na islamismus s tím, že islamistické skupiny využívají válku mezi Izraelem a teroristickým hnutím Hamás k výzvě k boji proti svobodnému Západu. "Už jim nejde pouze o Izrael."

 

   VELICE NEBEZPEČNÝ NEOMARXISTICKÝ ARGUMENT "VŠICHNI MUSLIMOVÉ NEJSOU STEJNÍ", KTERÝ MÁ ZA ÚKOL OTUPIT NAŠE ODHODLÁNÍ K OBRANĚ (JE TO ÚPLNĚ STEJNÉ, JAKO BYCHOM ARGUMENTOVALI, ŽE "VŠICHNI NACISTÉ A STALINISTÉ NEBYLI/NEJSOU STEJNÍ" - VÍCE V TOMTO ČLÁNKU: ZDE

 

nacismus-komunismus.jpg

"Všichni nacisté a stalinisté nebyli/nejsou stejní", "Bylo/je plno umírněných nacistů a stalinistů" - absurdní tvrzení, že? Úplně stejné je to v případě islámu a muslimů.

 

"Když Hamás a další teroristické organizace vyhlašují džihád, tak není namířen pouze proti Židům, ale proti celému západnímu světu," uzavírá Lahav rozhovor pro deník Bild.

 

"Zastavte to." Drzost a síla islamistických protestů šokovaly Německo

 

4.berlin-listopad-2023--socha-neptuna.jpg

Demonstranti s palestinskou vlajkou vylezli na sochu Neptuna v centru Berlína. Pokud se původní obyvatelé Západu okamžitě neproberou, tato fotografie vstoupí do dějin jako OFICIÁLNÍ začátek konce Západu.

 

článek publikovaný 6. 11. 2023 na serveru novinky.cz (ZDE)

 

   Stupňování antisemitismu a výzvy k vytvoření chalífátu v Německu. Politické strany a policejní odbory vyzývají k tvrdému postupu proti islamistickým aktivitám v německých ulicích.

 

"Stupňuje se tlak na orgány činné v trestním řízení a bezpečnostní složky, aby tvrději zakročily proti tzv. propalestinským demonstracím. Politici a policejní odboráři po víkendu vyzvali k přísnějším předpisům, a dokonce k zákazům," napsal v pondělí list Die Welt.

   Podle policie se v Berlíně sešlo asi 9 000 lidí. Během jednoho pochodu se účastníci zastavili před kavárnou Starbucks a agresivními výkřiky "Hanba vám!" vyhrožovali hostům a plivali na výlohy. Vedení Starbucks v USA velice ostře odsoudilo útok Hamásu a legendární exšéf Howard Schultz je Žid. Ve stylu bojovníků pak vylezli na Neptunovu fontánu a vztyčili palestinskou vlajku.

 

5.berlin-2023.jpg

Berlín začátkem listopadu 2023.

 

   V Düsseldorfu, hlavním městě Severního Porýní-Vestfálska, se shromáždilo asi 17 000 lidí a v Essenu vyšly do ulic 3 000 lidí, včetně islamistických extremistů, kteří vyzývali k zavedení chalífátu, skandovali hesla ke zničení Izraele a mávali vlajkami od roku 2006 zakázané organizace Hizb ut-Tahrir, jejímž cílem je sjednotit všechny muslimské země jako islámský stát nebo chalífát.

 

14.essen-listopad-2023.jpg

Essen, listopad 2023, Německo.

 

   Herbert Reul (CDU), ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska, v tom spatřuje dramatický posun: "V ulicích Essenu pochodovali lidé, kteří šíří radikální islamistické myšlenky a chtějí vytvořit přísně náboženskou říši. Je to poprvé, co jsme v Severním Porýní-Vestfálsku svědky takových neuvěřitelných scén."

   Podle Martina Hesse, poslance Alternativy pro Německo, jsou demonstrace důsledkem dlouhé řady špatných rozhodnutí vlády v oblasti migrační politiky a příkladem zneužívání práva na shromažďování islamisty. Jako řešení požaduje zákaz propalestinských akcí, přičemž zákazy by pak musely být důsledně vymáhány, "v případě potřeby i s použitím donucovacích prostředků".

 

Chalífát, tauhíd - a co dál?

Policejní odbory GdP a DPolG vyzvaly k přísnějším předpisům pro povolování demonstrací. Erich Rettinghaus, zemský šéf DPolG v Severním Porýní-Vestfálsku, upozornil, že na shromážděních se objevuje určitá dynamika a že lidé zkoumají, kam až mohou zajít. "Právní stát se s tím nesmí smířit a musí vytyčit jasné hranice. Je nutný robustní a důsledný zásah, který si politici přejí, říká Rettinghaus.

 

15.londyn-21.10.23.jpg

Dne 21. 10. 2023 se v hlavním městě Velké Británie Londýně odehrála propalestinská demonstrace, které se zúčastnilo až 100 000 muslimů. Na fotografii jeden muslim-účastník demonstrace drží vlajku tauhídu, nauky o jedinečnosti boží.

 

22.velka-britanie-23.10.23.jpg

Velká Británie 23. 10. 2023 (z profilu britské Socialist Appeal). Tato gesta - vylezení na evropské památky či symboly s palestinskou či jakoukoliv jinou islámskou vlajkou - mají demonstrovat nadřazenost islámu a muslimů nad západní civilizací a jejími původními obyvateli.

 

"To, co se odehrálo v pátek večer pod dohledem policie, tedy našeho ústavního státu, je ostudné: islamisté uspořádali v centru Essenu demonstraci síly. Právě na místě, kde v létě vedlo pouliční vlajku gangů přes 1 000 Syřanů a Libanonců - a nebyli za to potrestáni, podotkl list Bild.

"Agresivní muži volali po chalífátu, diktatuře založené na brutálních a nelidských pravidlech práva šaría. Proto už v Essenu vyšli do ulic muži a ženy odděleně podle pohlaví," dodal.

   Demonstranti zvedali prst "tauhíd", v islámu vztyčený ukazováček znamená "není boha kromě Alláha". Je to však také rozpoznatelný symbol bojovníků Islámského státu a stejné gesto si neodpustil Anis Amri v prosinci 2016 poté, kdy na berlínském náměstí Breitscheidplatz najel kamionem do lidí na vánočním trhu, 12 jich zabil a 48 zranil.

   Plakáty podle reportéra Bildu hlásaly: "Alláhovo vítězství je blízko." V závěrečném projevu se vzýval boj všech muslimů proti zbytku světa, který opakovaně přerušovaly výkřiky "Alláhu Akbar!" Je to jako výzva k celosvětovému džihádu, k celosvětové svaté válce.

   V Essenu řečnil Ahmad Tamim, hvězda sociálních sítí Generace islámu z Hizb ut-Tahrir.

 

Bild: Demokracii může hrozit smrt

"Když islamisté obsadí památky v Berlíně, musíme pochopit, že jde o demonstraci síly. Jinak naší demokracii skutečně hrozí smrt - pomalá a po částech. V pátek večer v Essenu byl právní stát slabý. Doslova ho rozdrtila přehlídka pevně organizovaných islamistů. Už dávno jsme dosáhli bodu zvratu - a to hned v několika směrech. Musíme se bát o svou zemi. Hrozí konečná a nebezpečná ztráta kontroly," uzavřel Bild.

 

Bild otiskl dopisy zoufalých Němců

 

16.stuttgart.jpg

Zdvižený ukazováček muslima ve Stuttgartu...

 

článek publikovaný 8. 11. 2023 na serveru novinky.cz (ZDE)

 

   Pochody islamistů v Essenu, oslava teroru v Berlíně, otevřená nenávist k Židům v německých ulicích. Radikální islamisté vyzývali k vyhlášení chalífátu ve Spolkové republice. Mnoho Němců má obavy - obavy o svou zemi. Mají strach. Strach z islamistické hrozby.

 

   Sandra z Bielefeldu, jejíž jméno redakce změnila, napsala, že je jí 42 let a má jedenáctiletou dceru. Zdůraznila, že problémy byly vždycky, ale že se nikdy opravdu nebála. "Bojím se o budoucnost našich dětí, svého podnikání a života své rodiny. A to i přesto, že jsem Němka. Jak se cítí lidé, kteří utekli před terorem? Nebo Židé?!" posteskla si.

   Dodává, že je velice naštvaná na politiky, kteří jen bezmocně přihlížejí tomu, co se děje, a že ve svém obchodě slyší, co lidi trápí. "Srdečně zvu naše politiky, aby si s námi na jeden den sedli a naslouchali. Nebo aby se se mnou prošli Bielefeldem. Což je teď jako v cizí zemi. Člověk se sotva domluví. Doufejme, že pro nás všechny ještě není pozdě," svěřuje se.

   O strachu hovoří i Christian S. z Wollbachu. "Máme s manželkou strach. Bojíme se o budoucnost celé naší země, a tedy i o naše dvě dcery (8 a 6 let). Jsme šokováni tím, jak probíhají demonstrace v Berlíně, Essenu, Frankfurtu atd. Už to není jen proti Izraeli, ale také proti nám, naší zemi, naší víře, naší demokracii," podotýká.

"Je nepochopitelné, že naše vláda a naše policie nejsou s to (nesmějí) řádně zakročit. Na našich ulicích lze veřejně požadovat chalífát bez jakéhokoliv trestu a bez okamžitého rozpuštění shromáždění," zaráží ho.

   Mathias L. z Langenu připomíná, že odborníci před tímto vývojem varovali už v roce 2015. "Co se od té doby stalo? Nic! Ani paní Merkelová, ani současná koaliční vláda nic nezměnily. Všechny strany by si však měly být při příštích volbách jisté jednou věcí: budete souzeni podle svých činů, ne podle svých slov," shrnuje.

 

Bezpečné a krásné Německo? Jen ve vzpomínkách

Do klidné minulosti se vrací Petra M. ze Stuttgartu, která se svěřila, že je někdy ráda, že je tak stará, alespoň má vzpomínky na bezpečné a krásné Německo. "Jsme zahlceni islamisty a každý den jich přibývá. A nemůžeme očekávat, že naše vláda zasáhne. Mám strach z toho, co se tu děje, bez jakýchkoli následků," prohlásila.

   Příčinu toho, že ve Spolkové republice nejdou věci tak, jak by měly jít, spatřuje Mario R. ze Saska-Anhaltska ve slabosti státu. "Už ani nevěřím tomu, co se z Německa stalo! Stát, který si nechá tancovat na nose od každého! Začíná to ve vládě! Odtud nás obtěžují zelení magoři! Pak ochránci práv zvířat, vegani a vegetariáni! Těm všem se stát klaní! A teď Hamás a jeho stoupenci! Dívají se na to, dokonce odvracejí zrak! Nikomu nešlápnou na kuří oko! To všechno už není vyjádření názoru elit, ale teror! Tohle už není moje Německo! Smutné," postěžoval si.

 

Volání po tvrdé ruce

Lars K. z Mnichova není jediný, kdo se domáhá tvrdé ruky. Podle něho všechny radikální islamistické tendence musí být okamžitě zastaveny, zakázány a potrestány. "Komu se v Německu nelíbí se všemi německými pravidly chování, zásadami, zákony a způsobem života, musí odejít! Žádná tolerance pro tyto lidi, kteří jsou nepřátelští vůči Německu!" má jasno.

   Do této šlamastyky Spolkovou republiku přivedl velkorysý výklad německých zákonů, nepochybuje Gerd S. z Buxtehude. "Když se dívám na záběry, čtu hesla o chalífátu atd., ptám se sám sebe, proč nezůstali ve svém chalífátu. Pošlete všechny, kdo se těchto demonstrací účastní, zpátky domů," doporučuje.

   Max B. z Hauzenbergu se zastává policie. "Buďme upřímní, politici celou věc za ta léta prospali a stále se s ní mazlí. Policie je totálně přetížena radikálními davy," vysvětluje.

 

ke stažení ZDE