Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ultralevicové překrucování dějin

"Vyhlazujeme buržoazii jako třídu." Lacis

article preview

   "Vyhlazujeme buržoazii jako třídu." Lacis

 

Ultralevicové překrucování dějin

 

   Při příležitosti 106. výročí Velké říjnové socialistické revoluce politická strana Levice - částečně napojená na české trockisty - a komunistická organizace Marxistická alternativa zveřejnily na svých fb profilech tato prohlášení:

 

3a.jpg

 

2a.jpg

 

   Nic není vzdálenější pravdě jako tato lživá tvrzení. Bolševici vedení Leninem, Trockým, Dzeržinským a dalšími od samotného počátku uchopení moci zavedli teror v podobě hromadných vražd, masakrů, násilných masových deportací, rekvizicí potravin, které nakonec vedly k hladomoru a dalších zločinů.

 

   Příklady oněch "výdobytků" Velké říjnové socialistické revoluce:

 

6.jpg

7.jpg

V důsledku bolševických vražd, deportací, pokračující občanské války a zejména bezhlavé rekvizici potravin vypukl ve 20. letech hladomor, jenž si vyžádal na 5 000 000 mrtvých (neplést s dalším hladomorem ve 30. letech, který byl zcela uměle vyvolán Stalinem).

 

5.jpg

Kyjev 1919 po ústupu Rudé armády.

 

cs.-legionari-zabiti-bolseviky-nikolsk-ussur-1918.jpg

Zavraždění českoslovenští legionáři bolševiky, Nikolsk USSUR 1918.

 

4.jpg

Rudoarmějci nabodávají na kůl pověšeného polského důstojníka.

 

8.jpg

Walk, Estonsko, 1919. Po ústupu bolševiků.

 

   Atmosféru "výdobytků" Velké říjnové socialistické revoluce dokreslují některé výroky vedoucích bolševiků:

 

   LEVIČÁCI GLORIFIKUJÍ VRAHA A VÁLEČNÉHO ZLOČINCE - ZDE (Článek o glorifikaci Lva Trockého českou trockistickou organizací SocSol [Socialistická Solidarita], kde jsou tři výroky tohoto bolševika.)

 

   ČEŠTÍ TROCKISTÉ OSLAVUJÍ V. LENINA - ZDE (Přehled některých Leninových výroků, které jasně dokazují, že to nebyl žádný dobrák.)

 

dzerzinskij.1.jpg

Felix Dzeržinskij, zakladatel Čeky a jeden z hlavních strůjců represí v prvních letech existence SSSR.

 

"Dělníci, ovlivnění menševiky, esery a jinými kontrarevolučními lumpy, vyhlásili stávku a manifestovali za utvoření vlády, složené ze všech ´socialistů´. Musíš dát vylepit po celém městě prohlášení, že Čeka nechá na místě popravit každého banditu, zloděje, spekulanta či kontrarevolucionáře, který kuje pikle proti sovětské moci. Na buržuje ve městě uval mimořádné dávky. Zaregistruj je. Jestli se někdy budou bouřit, budou ty seznamy užitečné. Ptáš se mě, z jakých složek utvořit naši místní Čeku. Naber rozhodné muže, kteří vědí, že když chceš, aby někdo mlčel, není nic účinnějšího než kulka. Zkušenost mě naučila, že malý počet rozhodných mužů může zvrátit situaci."

Rozkaz, který vydal Felix Dzeržinskij jednomu svému zmocněnci.

 

lacis.jpg

Martin Lacis, jeden z Dzeržinského podřízených.

 

"Nevedeme válku proti jednotlivým osobám. Vyhlazujeme buržoazii jako třídu. Nehledejte při vyšetřování dokumenty a důkazy o tom, co obžalovaný udělal činem či slovem proti sovětské moci. První otázka, kterou mu musíte položit, je, ke které třídě náleží, jaký je jeho původ, jeho vzdělání, jeho výchova, jeho povolání."

Rozkaz Martina Lacise podřízeným příslušníkům Čeky.

 

   Hrubým překrucováním dějin se během své vlády v ČSSR vyznačovala KSČ - Komunistická strana Československa. Její ideoví nástupci v tom, jak lze vidět, úspěšně pokračují.