Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozor na neomarxistické voayery!

Neomarxisté zjišťují údaje o těch, které považují za své nepřátelé a ukládají je do databáze...

article preview

   Neomarxisté zjišťují údaje o těch, které považují za své nepřátelé, a ukládají je do databáze...

 

Pozor na neomarxistické voayery!

 

1.png

 

   Tímto článkem bych chtěl upozornit na nezákonnou praktiku neomarxistů, anarchistů a dalších ultralevičáků, kteří si zjišťují veškeré osobní údaje - adresu, telefonní číslo, zaměstnání, osobní fotografie a další - o lidech, které považují za své nepřátele.

   Z těchto údajů si vytvářejí "seznamy nepřátel" a ukládají je do databáze. Zjištěné osobní údaje potom využívají k "boji proti nepříteli", vesměs kriminálního charakteru - např. zasílání výhružných dopisů či e-mailů, ničení majetku, zveřejnění fotografií a dalších údajů na internetu i k přímým fyzickým útokům.

   K tomuto účelu využívají všechny možné způsoby, nejvíce sociální sítě - facebook apod., dále vytipované osoby forografují - nejen - na demonstracích a veřejných akcích. V krajním případě podniknou i kybernetický útok do počítače, z kterého získají chtěné informace. Takto jedná hlavně Antifašistická Akce (AFA, nesprávně nazývaná Antifa). Dělají to ovšem i další ultralevicové organizace, skupiny a jedinci.

 

   Apeluji tak na všechny, kterých se to může týkat, zejména na aktivisty a lidi kteří se angažují, aby se podle toho zařídili - nikdy nevíte, kdy si nějaký frustrovaný zamindrákovaný levicový voayer zjistí a uloží vaše fotografie a adresu, které potom budou zneužity!

2.jpg

3.png

Údaje o "nepřátelích" nejvíce zjišťuje Antifašistická Akce (AFA), která je následně zneužije k "boji" kriminálního charakteru proti nim.