Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je to neomarxismus

Neomarxismus stručně.

article preview

   Neomarxismus stručně.

 

Co je to neomarxismus

 

"Neomarxismus je boj proti bílé většinové společnosti."

James Harris

 

   Společně s islámem je neomarxismus největší hrozba současnosti. Kdo chce bojovat proti islámu, musí v první řadě bojovat proti neomarxismu.

   Neomarxismus, někdy také nazýván Nová levice, je boj proti bílé většinové společnosti. S původní levicí má pramálo společného. Neomarxisté, kteří můžou, ale nemusí odsuzovat tržní ekonomiku, jsou přesvědčeni, že běloši utiskují různé menšiny (homosexuály, Romy a osoby tmavé barvy pleti, muslimy atd.), za jejichž práva je nutné bojovat. A tak tyto menšiny pozitivně diskriminují na úkor bílé většinové společnosti a tu na oplátku všelijak šikanují či rovnou perzekuují (ne nadarmo se pro toto jednání užívá výraz "diktatura menšin"). Bizarnost a nesmyslnost tohoto počínání je do očí bijící.

   Neomarxismus je také součástí některých levicových směrů (např. současný anarchismus nebo trockismus). Skupiny, z nichž se neomarxisté rekrutují, tvoří širokou škálu od vzdělaných intelektuálů po zfetovaná individua.

   Neomarxisté systematicky narušují a ničí fungující normy, hodnoty, morálku a vlastenectví. Toto narušování označují za boj proti útlaku, diskriminaci, rasismu a nerovnosti. Doublethink užívají i při islamizaci Evropy, kterou pojmenovali "pomoc uprchlíkům před válkou". O oněch normách, hodnotách, vlastenectví a morálce pak pohrdavě mluví jako o fašismu, náckovství, rasismu, homofobii, sexismu, islamofobii apod.

   Neomarxisté po běloších mj. požadují, aby tolerovali kriminalitu menšin páchanou vůči nim, a dále striktně vyžadují, aby většinová bílá společnost byla prosta všech předsudků a negativních názorů na menšiny (toto naopak po menšinách nepožadují), které podle neomarxistů utiskuje. A jsou zodpovědní za islamizaci evropského kontinentu. Zejména v posledním bodě tkví hlavní nebezpečí neomarxismu.