Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komunismus je zlo!

Miliony mrtvých a stále to mnoha lidem nestačí...

article preview

   Miliony mrtvých a stále to mnoha lidem nestačí...

 

   Zde je první jednoduchý leták, který si můžete stáhnout a šířit - rozdáváním lidem do rukou, do schránek či umístěním na nástěnky, případně jej vylepujte (raději na legální plochy).

   Pokud jste zběhlí v počítačové grafice, můžete si sami s použitím tohoto textu vyrobit graficky hezčí leták.

 

Leták "Komunismus je zlo!" ke stažení ZDE

 

 

www.anti-levice.com

 

KOMUNISMUS JE ZLO!

 

"Komunismus není ve skutečnosti špatný..." "Za komunismu bylo lépe..." "Všichni měli práci..." "Ano, staly se nějaké zločiny, ale více věcí bylo dobrých..." Tyto a další argumenty lze slyšet od komunistů a jejich příznivců. Komunisté se usmívají, naoko se distancují od bolševických zločinů, říkají, že "to špatné" nechtějí a jejich strana se k tomu nehlásí.

   To vše je přetvářka a lež. Komunisté se ve skutečnosti ke své minulosti hrdě hlásí, chtějí opět stejný režim a stejné politické zřízení, pouze na veřejnosti mluví jinak než v soukromí.

 

   Po celém světě má komunismus na svědomí 100 000 000 zavražděných a umučených lidí. Součet obětí není konečný, protože v zemích, kde jsou komunisté stále u moci, probíhá vraždění dál - zejména v Číně a Severní Korei. Tyto genocidy byly ve skutečnosti třídní vyhlazovací války, během kterých komunisté likvidovali široké skupiny obyvatel (mj. podnikatele, živnostníky, soukromé zemědělce, představitele "starých pořádků" - důstojníky, úředníky, inteligenci - i obyčejné lidi) s cílem nastolit "nový řád": beztřídní společnost, kde si budou všichni rovni. Tato utopická vize se nakonec ukázala jako nereálná a nefunkční, přičemž za sebou zanechala miliony mrtvých...

 

   I my máme bohužel zkušenost s rudým zlem. Tisíce Čechoslováků komunisté zavraždili, mučili a dlouhodobě věznili. Během znárodňování a kolektivizace ožebračili obrovský počet českých a slovenských občanů. Pozvali sem armády Varšavské smlouvy, jejichž vojáci za pár měsíců zastřelili či přejeli tanky 137 obyvatel. K nim se přidávají lidé zabití při pokusu uprchnout za hranice. Oběti státní šikany (zákaz studia či vykonávání lepší práce) nejde spočítat.

 

   Jeden by si řekl, že po tom všem, není v 21. století u nás pro rudou totalitní ideologii místo. Opak je pravdou. V České republice dál působí komunistická strana a organizace, komunisté sedí v parlamentu, krajských zastupitelstev, na radnicích. Veřejně pořádají akce, používají stejné symboly a hesla, pravidelně kandidují ve volbách a vyvíjejí úsilí, aby znovu zcela uchopili moc a zavedli znovu komunistický totalitní režim.

   Komunisté lžou, když říkají, že odsuzují minulé zločiny. Ve skutečnosti jim všechny ty zločiny spáchané předchozími soudruhy nevadí či je dokonce schvalují, nebo aspoň jim nevadí až tak moc. Opravdu chceme, aby nám takovíto lidé, kteří staví kus žvance nad lidský život, vládli a rozhodovali o našich životech? Chceme znovu koncentrační tábory, politické procesy, kolektivizaci a znárodňování, cenzuru, zavřené hranice a další "vymoženosti" lepších zítřků?

   Věřím, že ne.

 

A proto: Žádnou podporu a hlasy komunistické straně! Žádný veřejný prostor pro komunistickou propagandu a akce! Žádné sympatie komunistům a jejich vražedné totalitní ideologii! Již nikdy komunismus, genocidy, koncentrační tábory, strach a totalitu!

 

   Komunismus není řešení a z dlouhodobého hlediska je naprosto nefunkční. To, že za něj "měli všichni práci" by bez kolektivizace, znárodňování a perzekuce obyvatel nikdy nebylo možné.

 

Stop vraždám a genocidám = stop komunismu

 

www.anti-levice.com