Jdi na obsah Jdi na menu
 


U ničení a odstraňování soch "rasistů" a "otrokářů" nezůstane

"NENECHME SI UKRÁST NAŠI HISTORII!"

article preview

"Nenechme si ukrást naši historii!"

 

U ničení a odstraňování soch "rasistů" a "otrokářů" nezůstane

 

   V současné době, kdy ultralevicová lůza a zfanatizované menšiny "protestují" proti "rasismu, útlaku a diskriminaci" (ve skutečnosti rabují, zapalují a ničí vše, co jim stojí v cestě) také dochází z jejich strany k poškozování, ničení a odstraňování soch historických státníků a osobností. Někde dokonce vedení měst tyto sochy samo nechává odstranit (není těžké si domyslet, co za lidi tam sedí).

 

churchill-nebyl-rasista.jpg

Také u nás ultralevicoví psychopati poškodili sochu velikého státníka a vítěze nad Hitlerem Winstona Churchilla na pražském Žižkově.

 

   U "rasistů" a "otrokářů" ovšem nezůstane. Dříve nebo později přijdou na řadu sochy "islamofobů", jako například velkých bojovníků proti islámu Richarda Lví srdce a Karla Martela.

 

richard-lvi-srdce.jpg

Jezdecká socha Richarda Lví srdce před britským parlamentem bude nejprve zakryta, po nějaké době odstraněna.

 

karel-martel.jpg

Ani sochy velikého bojovníka proti islámu Karla Martela, který zachránil Evropu před touto zrůdnou ideologií na několik století, nezůstanou ušetřeny.

 

   Ale ani potom si levicový mor nedá pokoj. Po "islamofobech" budou následovat křesťanské sochy různých svatých, andělů apod.

 

svaty-krystof.jpg

Svatý Kryštof. Po "rasistech", "otrokářích" a "islamofobech" přijdou na řadu křesťanské sochy svatých, andělů apod. s odůvodněním "náboženské rovnosti".

 

Proč normální slušní lidé a pravice nevyšli do ulic protestovat proti ničení naší historie a identity?!

 

   Jak je možné, že ničení, poškozování a odstraňování soch historických státníků a osobností zůstalo ze strany skutečné pravice a slušných lidí bez odezvy?! Proč jsme nevyšli do ulic protestovat proti tomuto útoku na naši historii a identitu?! Proč jsme ultralevičákům a zfanatizovaným menšinám nechali volné pole působnosti?!

 

"Odpustit útok znamená zadělat si na další." římský generál