Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krátké zamyšlení o tzv. "muži z ocele"

Věnováno KSČM k historickému okamžiku...

article preview

Další z mých úvah věnuji speciálně KSČM k historickému okamžiku, kdy poprvé od listopadu ´89 nebudou komunisté v poslanecké sněmovně...

 

1.jpg

Takto kdysi soudruzi vyhrožovali... místo toho čas nakonec zatočil s nimi.

 

Krátké zamyšlení o tzv. "muži z ocele"

 

vrah.jpeg

"Člověk s vlídnou, usměvavou tváří, na jehož kolenou by rádo usedlo dítě..." - takto "muže z ocele" popsal začátkem 30. let jeden americký novinář, který se s ním osobně setkal. Nepoznal a nepochopil, že za tímto úsměvem se skrývá chorá mysl lačná krve...

 

"Člověk s vlídnou, usměvavou tváří, na jehož kolenou by rádo usedlo dítě..." Takový dojem zanechal na jednoho amerického novináře po osobním setkání Josef Vissarionovič Džugašvili, řečený Stalin - "muž z ocele".

   Josef Stalin patří k nejvražednějším diktátorům v lidských dějinách; má na svědomí až 20 000 000 mrtvých. "Žije se dnes lépe, soudruzi, žije se veseleji," pronesl pokrytecky během svého projevu na stranickém sjezdu v druhé polovině 30. let, kdy v SSSR vrcholily jím rozpoutané čistky, příznačně pojmenované "Velký teror".

   Proč? Proč všechny ty oběti, všechna ta prolitá krev? Proč tolik uvězněných v gulagu? Můj názor je ten, že Josefa Stalina prostě bavilo lidi terorizovat a hlavně je zabíjet. Terorizování a vraždění bylo jeho koníčkem, tak jako někdo sbírá poštovní známky nebo chodí na ryby.

   Nejprve uvěznil a povraždil aktivní odpůrce bolševického režimu (z větší části společně s Leninem). Když tito zmizeli, započal Stalin s perzekucí "ideologických" nepřátel - ti, kteří žádnou protistátní činnost nevyvíjeli, ale bolševická ideologie je označovala za nepřátelé (kulaci, buržoazie ad.). Nakonec, když všichni nepřátelé byli mrtví či ve vězení a nebylo už koho věznit a zabíjet, si Stalin vymyslel "spiknutí" v řadách strany, proto, aby mohl dál zabíjet a terorizovat. Jak jinak si vysvětlit fakt, že dodnes historikové nedokážou odpovědět na otázku "Proč se Velký teror stal?"?

   Josef Stalin byl psychopat, který se vražděním a terorizováním lidí bavil, měl to jako zábavu.

 

hladomor-1933.jpg

Kolemjdoucí ženy míjejí mrtvé zemřelé hladem v Charkově. V první polovině 30. let Stalin nechal na Ukrajině a v dalších zemědělských krajích uměle vyvolat hladomor, aby potrestal "vzpurné" kulaky. Celkový počet zemřelých hladem činil 6 000 000.

 

stalin-ribbentrop.jpg

Pro své zvrácené cíle se nerozpakoval spojit s nacisty - zde si potřásá rukou s nacistickým říšským ministrem zahraničí Joachimem von Ribbentropem po podepsání Paktu Molotov-Ribbentrop.

 

nemci-soveti.jpg

Co vám soudruzi neřeknou, je to, že vítěz nad nacismem Josef Stalin do poslední chvíle před zahájení operace Barbarossa intenzivně s Hitlerem spolupracoval politicky, vojensky i hospodářsky... Zde jsou v přátelském rozhovoru sovětští a němečtí vojáci v okupovaném Polsku, které společně dobyli a následně si rozdělili. A jaká shoda náhod - pod Stalinovým portrétem!

 

katyn.jpg

Zrůdný systém stalinismu měl všude stejnou tvář... odkryté masové hroby polských důstojníků, které postříleli příslušníci sovětské NKVD na jaře 1940.

 

vinnica-1943.jpg

Stalinovu krvelačnou touhu vraždit pocítily všechny národy Sovětského svazu (a nejen ony)... exhumované ostatky obětí stalinských represí ve Vinnicy v roce 1943.

 

himmler-na-inspekci.jpg

Během německo-sovětské války nacisté zajali na 5 000 000 rudoarmějců, z nichž plné 3 000 000 hrůzné nacistické podmínky zajetí nepřežily. Co udělal osvoboditel Stalin s přeživšími? Správně, nechal je všechny deportovat do gulagů, kde se stopa po nich definitivně ztrácí a dodnes se neví, co se s nimi stalo (ovšem není těžké si to domyslet)... 

 

37.jpg

Jak symbolické...

 

9. 10. 2021: SBOHEM A ŠÁTEČEK! :)

 

stop.1.jpg

KOMUNISTICKÝ DOBYTEK KONEČNĚ ŠEL DO KYTEK! :)