Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čeští neomarxisté chtějí přijímat "sirotky" z Afriky

Budou to zkoušet zas a znovu...

article preview

   Budou to zkoušet zas a znovu...

 

Čeští neomarxisté chtějí přijímat "sirotky" z Afriky

 

1.jpg

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE) nebo ke stažení ZDE

 

Text k videu:

 

SIROTCI - CHCETE JE?

 

   V poslední době poslanci Demokratického bloku (ODS + TOP 09 + KDU-ČSL + STAN) spolu s neomarxisty z Pirátské strany podpořili přijímání sirotků (každý asi víme, jak takový sirotek vypadá) za peníze našich daňových poplatníků do České republiky. Podle předsedkyně TOP 09 je to naší povinností. Dominik Feri (TOP 09) se v minulosti vyjádřil, že ČR by měla přijmout až 4 000 uprchlíků. Návrh k přijetí sirotků podpořili také jednotlivci z ČSSD a ANO.

   Naštěstí tento návrh i díky hlasům SPD či Trikolóry neprošel. Václav Klaus ml. se v duelu postavil ministru zahraničí Petříčkovi (ČSSD), který přijímání uprchlíků do ČR podporuje. Předseda Trikolóry Klaus uvedl, že bychom se především měli starat o své občany a tyto občany podporovat a že Česká republika nemá odpovědnost za lidi v Africe.

   Naštěstí tento návrh neprošel, ale nyní si představte situaci, kdy by ve volbách uspěli strany Demokratického bloku, případně když by dostali více hlasů neomarxisté z Pirátské strany. ČR by s největší pravděpodobností začala s přijímáním uprchlíků.

   Proto je nutné chodit k volbám. Proto je nutné podporovat vlastenecké strany, které hájí zájmy své vlasti a svého národa.