Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bill Warner - Šaria a nevěřící

Znáte nějaký dobrý vtip o Mohamedovi?

article preview

   Znáte nějaký dobrý vtip o Mohamedovi?

 

Bill Warner - Šaria a nevěřící

 

 

ke stažení ZDE

 

   "Každý slyšel o zákonu šária. Ale šária není jen zákon. Je to víc, než jen pravidla pro soudní rozhodnutí. Je to příručka pro civilizaci. Obsahuje zvyky, postoje, způsoby, filozofie, theologie, jak klepat na dveře, jak zdravit. Jak mít sex, jak vychovávat děti. A JAKÝ MÍT VZTAH K NEVĚŘÍCÍM. A jestli nejste muslim (jste nevěřící = káfir), měli byste vědět, že se i vás již týká šaría.

   Šaría je praktikována v Saúdské Arábii. Šaría může být smrtelnou nákazou. Není dost sofistikovaná pro moderní život. Šaríu užívají v Saúdské Arábii, Súdánu, Íránu, Iráku, Afghánistánu, Jemenu. Národy si volí, kolik šaríe použijí. Ale když jste v islámské zemi, vždy budete mít šaríu. Turecký vůdce Kemal Ataturk na začátku 20. století vedl revoluci a šaríu téměř potlačil. Ale dnes je v Turecku šaría zpět.

   Aniž byste to věděli, tak Američané již následují šaríu (a asi to platí i pro Evropany). Tady je jeden z příkladů: Slyšeli jste již nějaký dobrý vtip o Mohamedovi? Známe vtipy o sv. Petrovi, Ježíši i bohu. Ale ne o Mohamedovi. Vzpomínáte na ten časopis? Obrázky o Mohamedovi? Dnes v Tenesee i jinde v USA knihy a jiné texty stále více upřednostňují jen islámský pohled na historii. Zaměstnanci si vynucují, aby byly povoleny muslimské zvyky i na pracovištích. A dále - film - ve filmech jsou špatní hrdinové - jsou bílí, černí. Položme si otázku - proč nejsou nikdy muslimové? A to je také způsob, jak je respektována šaría. Když se sejdou křesťané, Židé, muslimové - nikdy nesmí být muslim uražen. I takto následujeme šaríu.

   Neexistují žádné kritické studie univerzit a vysokých škol na téma islám. V kritické studii Průzkum 101 světového náboženství hovořím o velmi kritických aspektech koránu.

   Jeden ze způsobů, jak následujeme šaríu, je i přizpůsobování našeho jazyka. Abychom neuráželi muslimy, neříkáme džihád, ale terorismus. Nové ´neslovo´ - potírání nebezpečného extremismu. Ověřit si to můžete také ve zprávách o ´dvojčatech´ (rok 2001). Původní zprávy použili slova islám, džihád a muslim. A POZDĚJI JIŽ NIKDY VÍCE.

   A takto nám islám diktuje své zvyky. Vítejte v šaría Americe, protože je tady, ať už ji vidíte, nebo ne.