Jdi na obsah Jdi na menu
 


Největší lež - vraždy a násilí s islámem nemají nic společného

Není větší lži než této...

article preview

   Není větší lži než této...

 

Největší lež - vraždy a násilí s islámem nemají nic společného

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

23.jpg

 

   Žádná specifická hrozba islamismu fakticky neexistuje, protože islamismus neobsahuje vůbec nic, co by ještě před vznikem tohoto umělého a fakticky bezobsažného pojmu "západní" provenience neobsahoval už od svého vzniku samotný islám. Fanatičtí liberálové a levičáci rozšířili o islamismu velkou a fatální manipulaci. Ta spočívá v tom, že od islámu v rozporu s fakty oddělují její brutálně násilnou a netolerantní civilizační doktrínu, kterou spojují jen s tzv. "islamismem" a vyvolávají tak na Západě lživou představu, že atributy násilí a netolerance nemají s islámem a jeho hodnotami nic společného.

   Protože už sama historická realita usvědčuje liberálfanatiky ze lži, přidali k této manipulaci i manipulace další o politické quazirealitě tzv. salafismu či wahábismu, kdy ohlupují západní veřejnost nepravdivým tvrzením, že pro chápání islámu je klíčový výklad jeho paradigmat. Zajímavé je, jak je tento brainwashing účinný, ačkoliv si stačí přečíst korán, aby člověk zjistil, že je to všechno lež.

   Při vymývání mozků využívají liberálfanatici skutečnosti, že v koránu existuje řada velmi obtížně srozumitelných pasáží, které jsou předmětem diskuzí odborníků na islám už od dob jeho vzniku. Fakt, který činí z odkazů na potřebu "výkladu" islámu demagogii, tkví v tom, že se jedná bez výjimky o pasáže vztahu věřícího k transcendentnu. Ty mimo jiné obsahují řadu schizofrenních znaků, jak se zdá, moderní psychiatrie.

   Terorismus a další hrozby násilí, které autentický islám (ten postulovaný v koránu) obsahuje, jsou ale součástí jeho civilizační, resp. politické doktríny a zde jsou naopak Mohamedovy vize a příkazy formulovány velmi jednoduchým a srozumitelným jazykem. Saálíkové, pouštní lupiči a vrazi, z nichž Mohamed postavil svou armádu, mu museli rozumět a to naprosto jasně! Klíčové pojmy násilí, jako např. ZABÍT, ZOTROČIT a další, jsou obsahově zcela jednoznačné a 1 400 let dějin na tomto obsahu nic nezměnilo. Korán 4:89 "... A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a ZABTE, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky." A vzápětí (patrně pro ty natvrdlejší) Mohamed opakuje 4:91 "...A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a ZABTE, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou."

   Stejně srozumitelné sdělení najdeme v 8:17, nad nímž jsou dnes tak zděšení ve Francii. "Nejste to vy, kdo je zabili, ale bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející...". Sdělení je jasné: zabití nevěřícího je "dobrou zkouškou" od samotného Alláha. Tohle není žádný islamismus; toto je jedno ze základních násilných paradigmat islámu, legitimizované nejvyšší autoritou - Alláhovou vůlí. Problém islámu není v terorismu, protože ten páchá jen mizivé procento muslimů. Problém islámu je ve fakticky brutálně násilném obsahu jeho civilizační doktríny, jejímž nositelem jsou všichni muslimové, radikální i umírnění, a to proto, že je legitimizována právě Alláhovou vůlí. Tuto doktrínu může muslim ignorovat, ale nemůže ji popřít, aniž by se podle litery koránu nestal odpadlíkem a zasloužil si tak smrt.

   Fanatičtí liberálové nás ohlupují, že bude-li se Západ chovat podle našich civilizačních standardů k muslimům chovat slušně, budou se oni stejně chovat k nám. Tato představa ale nemá žádnou oporu v koránu. Co je z pohledu islámu dobré či zlé, co je slušné či neslušné, o tom nerozhodují naše původně křesťanské standardy, ale výhradně Alláhova vůle, vyjádřená jeho prorokem. Jestliže se první generace muslimských migrantů chovala podle našich měřítek slušně, neznamená to vůbec nic pro to, jak se budou chovat generace následující. Muslim se nemůže radikalizovat asi stejně, jako se jedovatý had už nemůže stát jedovatým. Na rozdíl od jiných násilných doktrín (nacismus, komunismus) nepotřebuje muslim pro pochopení významu džihádu nic jiného než korán.

   A ten se nemění. Je to text, který má u člověka vyvolat strach a naprostou poslušnost. Ti zavraždění nejsou obětí žádného islamismu; jsou obětí lží a pokrytectví fanatických liberálů. Jsou daní za to, že chceme, aby muslimové měli právo vyznávat v našich zemích svou víru, jejíž součástí je nezrušitelná násilná civilizační doktrína.

 

   Ale - chceme to opravdu? Nebo nám to jen vnucuje fanatismus současné podoby liberální demokracie?