Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Bezvěrcům drťte lebky a pijte jejich krev," kázal imám dětem v italské škole

"Vyzývám vás k boji s nevěřícími - mečem je stínejte, s pomocí výbušných pásů vyhoďte jejich těla do vzduchu!"

article preview

   "Vyzývám vás k boji s nevěřícími - mečem je stínejte, s pomocí výbušných pásů vyhoďte jejich těla do vzduchu!"

 

"Bezvěrcům drťte lebky a pijte jejich krev," kázal imám dětem v italské škole

 

   "Vyzývám vás k boji s nevěřícími - mečem je stínejte, s pomocí výbušných pásů vyhoďte jejich těla do vzduchu! Musíme rozdrtit lebky nevěřících a vypít jejich krev - jen tak zvítězíme!" imám Abdar Rahmán

 

článek zveřejněný 27. března 2018 na serveru novinky.cz (ZDE)

 

   Italská policie zatkla muže egyptského původu, jehož podezřívá z napojení na teroristickou organizaci Islámský stát (IS), informoval list La Repubblica. Zatčený Abdar Rahmán vedl islámské centrum ad-Dáua v jihoitalském městě Foggia. Podle policie svého postavení zneužíval a během výuky náboženství mezi dětmi šířil propagandu džihádu a podněcoval k teroristické činnosti.

42.jpg

Takto si představuje svůj chalífát Islámský stát (IS) - všimněte si, kam až sahá hranice plánovaného chalífátu v Evropě.

 

   Policie 59letého Rahmána sledovala několik měsíců a nahrávala jeho výuku místních dětí, jež podle vyšetřovatelů mimo jiné naváděl k zabíjení nemuslimů.

   "Vyzývám vás k boji s nevěřícími - mečem je stínejte, s pomocí výbušných pásů vyhoďte jejich těla do vzduchu," říká Rahmán na jedné z nahrávek skupině dětí ve věku od čtyř do deseti let. "Musíme rozdrtit lebky nevěřících a vypít jejich krev - jen tak zvítězíme," pobízí žáky na další z nahrávek.

 

Špatný učitel

   Během vyšetřování označeného krycím jménem "špatný učitel" policie zabavila 370 000 EU (bezmála 9,5 milionů korun).

   V materiálech, které policie získala z Facebooku, Twitteru a WhatsAppu, zadržený vyzývá k džihádu anebo radí, jak vyrobit zbraně. Podle vyšetřovatelů na sociálních sítích psal o "nutnosti zničit kostely a nahradit je mešitami" a "z Itálie učinit cíl teroristické činnosti". Rahmán je ženatý z Italkou, které je nyní 79 let, a získal italské občanství.