Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podstata ultralevicových ideologií a jejich stoupenců je pořád stejná

Tygři své pruhy nemění...

article preview

   Tygři své pruhy nemění...

 

Podstata ultralevicových ideologií a jejich stoupenců je pořád stejná

 

zahlavi.jpg

 

   1.kalinin.jpg

   "Proměňte rolníky v proletariát. Tak by se zbavili lpění na určitém místě nebo národě. Národnostní otázka je otázkou čistě rolnickou... Nejlepší způsob, jak odstranit národnost, je mohutná továrna s tisíci dělníků, která jako žernov semele všechny národnosti a vyková jednu novou. Touto národností je světový proletariát." Michail Kalinin

 

   Ultralevičáci - nacionální socialisté, komunisté (bolševici) a neomarxisté - mají na první pohled rozdílné ideologie, vzájemně se nesnášejí a bojují mezi sebou. Jejich podstata je ovšem stejná; všichni chtěli či chtějí vytvořit nový svět, novou společnost a nového člověka. Nacionální socialisté se pokoušeli o rasově čisté jedince v rasově čisté společnosti. Komunisté usilovali o beztřídní společnost, ve které mezi lidmi nebudou žádné finanční ani jiné rozdíly. A neomarxisté se snaží o multikulturní společnost, kde "jejich" nový člověk - běloch - bude ke všemu tolerantní, hlavně k menšinám (včetně zločinů spáchané menšinami proti němu samotnému).

 

   Nacionální socialisté a stalinisté zkusili vytvořit novou společnost s novým člověkem - jak jejich pokusy dopadly, je známo (včetně metod, kterých při tom použili).

1.1.jedno-zlo.jpg

 

   Příznačné pro stoupence těchto ideologií je i to, že se jim jejich cíle těžce nepodařily a nedaří. A místo toho, aby přiznali chyby svých činů a politických teorií, svedou své neúspěchy na "nepřátelé" - příklady můžeme vidět jak v historii, tak v současnosti. Hitler obvinil Židy, Stalin kulaky a dnes neomarxisté obviňují bělochy.

   A že současné neomarxisty nelze srovnávat s nacisty a komunisty? Skutečně? A co neomarxistická podpora a prosazování teokratické smrtící ideologie, jejíž vyznavači už teď vraždí původní evropské obyvatelstvo, znásilňují evropské ženy a přivlastňují si statky, které jim nepatří?! Všimli jste si, že metody a postupy neomarxistů při obhajobě této teokratické ideologie se až příliš podobají metodám a postupům, které používají dnešní nacisté a komunisté k obhajobě zločinů svých předchůdců?

   Aplikování ultralevicových ideologií a teorií do praxe nikdy nepřineslo a nepřinese nic dobrého. 2. světová válka, holokaust, hladomory a další genocidy, miliony mrtvých, zruinované ekonomiky a tvrdá totalita - to jsou hlavní statky, kterými lidstvo "obohatil" nacismus a komunismus. A podobně to dopadne s neomarxismem, pokud to dopustíme. Poučme se tedy z nedávné historie a udělejme vše pro to, aby se neopakovala.

 

Video z roku 2009 ke stažení v češtině ZDE