Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nenávidí neomarxisté vlastní rasu? (aktualizace 12. 3. 2019)

Tvoří tento důvod základní kámen neomarxismu?

article preview

Nenávidí neomarxisté vlastní rasu? (aktualizace 12. 3. 2019)

 

Tvoří tento důvod základní kámen neomarxismu?

 

Běloška nenávidí bílé muže (čas 1.20). - zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

9.jpg

"DOBRÝ FAŠISTA JE MRTVÝ FAŠISTA!" Uvědomme si, že neomarxisté označují za fašisty/nacisty nejen lidi s tímto politickým přesvědčením, ale též každého, kdo má opačné názory jako oni.

 

   Každý, kdo je obeznámen s touto problematikou, si jistě alespoň jednou položil otázku, proč neomarxisté dělají to, co dělají a proč mají takové názory. Proč například tak usilovně obhajují a podporují islamizaci Evropy, i když je naprosto evidentní, že to nepřinese - už teď nepřináší - nic dobrého? Proč čeští neomarxisté den co den hystericky obviňují bělošské Čechy z rasismu proti Cikánům, zatímco vůči cikánskému rasismu proti Čechům jsou (záměrně?) zcela slepí a hluší? Jak to, že kriminální chování, násilí a vraždy (u muslimů ještě džihád, politicky korektně nazývaný terorismus) Cikánů a muslimů vůči bělochům zlehčují, popírají či dokonce omlouvají, a stejné činy u bělochů vůči Cikánům a muslimům hystericky odsuzují až zveličují a démonizují? Proč neomarxisté zvýhodňují etnika a rasy tmavé barvy pleti na úkor bělochů?

   Odpověď na tuto otázku je tato: Neomarxisté nenávidí vlastní rasu.

8.jpg

"MRDÁM TVOJI NÁRODNÍ IDENTITU!" - tuto fotografii zveřejnila na svém momentálně nefunkčním fb profilu česká Antifašistická Akce (AFA, nesprávně nazývaná Antifa).

 

4.jpg

Fotografie z letošního českého průvodu homosexuálů: "S NÁRODEM JDĚTE DO PRDELE!" (vedle vlevo drží slečna ceduli s nápisem "SOLIDARITA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ") - větší velikost ZDE.

 

Proč? Proč neomarxisté nenávidí rasu, které jsou součástí?

   Abychom našli na tuto otázku odpověď, musíme se nejprve podívat, co jsou neomarxisté za lidi. Často se jedná o frustrované zakomplexované jedince, kteří vůči společnosti cítí nějakou křivdu, nebo (a to hlavně) v ní z nějakého důvodu neuspěli.

   Vezměme si například neomarxistky. Schválně - kolik z nich vypadá jako babochlap, kolik z nich je méně nebo více škaredých nebo minimálně nejsou hezké? Podívejte se na video v úvodu článku, na ony dvě bělošské slečny, z nichž jedna nenávidí bílé muže (čas 1.20).

6.jpg

Přední neomarxistky, propagátorky multikulturalismu a členky ultralevice. Kolik z nich by získalo první místo v soutěži krásy?

 

nastupkyne-merkelove.jpg

Šéfka německých křesťanských demokratů a pravděpodobná nástupkyně Merkelové. Muž nebo žena?

 

slunickarka-babochlap.jpg

Individuum vlevo je sluníčkářka, aby nedošlo k omylu (zvětšené foto ZDE) - soudím tak na základě toho, že na konci tohoto videa nadává bělochovi "Jsi zasraný bílý muž!"

 

Srovnejte tyto dvě ženy (čas 1.51): členku "ultrapravice" a neomarxistku (podívejte se, jak vypadají další neomarxistické novinářky ve videu). zdroj:www.youtube.com - ZDE

 

   Kolika neomarxistům nevyšel život, mají dlouhodobé nevyřešené problémy, jsou drogově či jinak závislí? Kolik neomarxistů dosáhlo něčeho, co se v naší společnosti považuje za úspěch - jinými slovy, kolik neomarxistů doopravdy něco dokázalo?

   A v tom je zakopaný pes. Neomarxisté, většinou díky své neschopnosti či lenosti, neuspěli v naší společnosti, nezískali její uznání. Proto ji nenávidí. Proto dělají to, co dělají a mají názory, jaké mají. Nenávist k vlastní rase tvoří základní kámen neomarxismu.

2.jpg

Z demokratické demonstrace proti BREXITU: "STAŘÍ BĚLOŠI PROSÍM UMŘETE"

 

AKTUALIZACE 12. 3. 2019

   Z jednoho fb profilu:

 

   "Sluníčkáři jsou ve skutečnosti nešťastní lidé, kteří svou frustraci z bídného stavu své duše obrací proti svému okolí.

   Svou frustraci, nenávistnost, netoleranci, neochotu na sobě pracovat, neschopnost chápat souvislosti, svoji mentální strnulost, duševní plochost a inteligenční lenost pečlivě přejmenovali a přearanžovali na humanismus, toleranci, pravdu, lásku a slušnost. Přičemž skutečný obsah těchto pojmů vykradli a nahradili svoji vnitřní špínou. Tímto bordelem zaneřádili a obsadili veřejný prostor vynucujíc si pod nátlakem nekritizovatelnost a vyžadujíc absolutní respekt. Většina médií v tom jede s nimi. A tak hanobí a rozvracejí stávající hodnoty, hodnotová kritéria a stereotypy a na jejich místo instalují svoji verzi. Verzi, která lépe vyhovuje jejich nemocnému naturelu. Společnost pak nutí prostřednictvím manipulace a dalších nátlakových metod, aby jejich pojetí přijala a převzala jako novou společenskou normu.

   Budou nám vládnout devianti? Necháme je prostřednictvím institucí, které obsadili, totálně překopat a změnit naši společnost tak, aby lépe vyhovovala jejich deviacím?

 

Miss Sunshine:

 

exot.jpg

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

 

Podívejte se na neomarxistku na začátku videa - čas 0.43 (ZDE)