Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krátké zamyšlení o tzv. "velké výměně obyvatel"

Otázka není zda probíhá, ale jestli probíhá schválně...

article preview

   Otázka není zda probíhá, ale jestli probíhá schválně...

 

Krátké zamyšlení o tzv. "velké výměně obyvatel"

 

   Co se skrývá pod pojmem "Velká výměna obyvatel"?

 

   "Velká výměna či velké vystřídání je nacionalistická pravicová konspirační teorie, podle které existuje proces výměny obyvatelstva v tzv. metropolitní Francii. Přitom je původní evropské obyvatelstvo údajně zaměňováno za obyvatelstvo neevropské, pocházející v první řadě z černošských zemí Afriky a ze zemí Maghrebu. Tato výměna obyvatelstva údajně způsobuje výměnu civilizace, a proces k tomu vedoucí je podle oné teorie podporován většinou politických, intelektuálních a mediálních elit ve Francii. Je to způsobeno jejich ideologickým přístupem nebo jejich zájmy. Hlavní argumenty pro tuto tezi, ať jsou rázu demografického či kulturního, jsou odmítány velkou většinou expertů, kteří zamítají jak metodu, na které se tato teorie zakládá, tak logiku, která ji podporuje. ... zdroj: Wikipedie (ZDE)

 

   Ve zkratce je "Velká výměna obyvatelstva" postupné nahrazování ubývajícího původního evropského obyvatelstva přibývajícím nepůvodním neevropským obyvatelstvem.

 

4.jpg

Na jedné české ultralevicové demonstraci byl vznesen tento požadavek. V roce 2015 do Německa skutečně 1 milion uprchlíků přišel. Proč se finanční a materiální prostředky vynaložené na ně - stejně tak v ostatních evropských státech - místo toho nedají mladým párům a rodinám původních Evropanů (viz video níže)?

 

Video bylo na youtube cenzurováno, ale stáhnout si jej můžete ZDE.

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

   

   Jaká je realita?

 

   Původních Evropanů v Evropě skutečně z určitých příčin ubývá a naopak nepůvodních obyvatel a jejich potomků - nejvíce černochů z Afriky a muslimů - přibývá. Muslimové a černoši jsou mohutně finančně a materiálně podporováni, a to často na úkor původních obyvatel. Od roku 2015 probíhá mohutná migrace z muslimských a afrických zemí do Evropy (v menším rozsahu probíhala už předtím), která je skutečně určitými politickými, intelektuálními a mediálními elitami plně podporována. Tyto jevy existují především v zemích bývalého západního bloku, na další státy vč. České republiky je vyvíjen enormní tlak - zvenčí i zevnitř - , aby přijímali muslimské a černošské migranty. Pro zabránění vymírání původního obyvatelstva není uskutečněno nic, a naopak pro zvyšování počtu nepůvodního obyvatelstva a jejich potomků je činěno mnoho.

 

5.jpg

 

   Otázkou tedy není, zda "velká výměna obyvatel" v Evropě probíhá nebo ne, protože ano, probíhá. Otázka je, zda tato výměna je činěna schválně, tedy se skutečným úmyslem vyměnit původní evropské obyvatelstvo za neevropské, nebo je nezamýšleným vedlejším efektem politiky multikulturalismu.

 

   Ono tvrzení, že velká výměna obyvatel v Evropě je naschvál za účelem prohodit obyvatele, potom je - alespoň zatím - konspirační teorie.

 

Co se skutečně skrývá za heslem "Náckové/nacionalisti táhněte, uprchlíci vítejte!" (fotografie z českých prouprchlických demonstrací)?

 

1.jpeg

 

2.jpg

V červeném kroužku je předseda Pirátské strany Ivan Bartoš.

 

3.jpg