Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokrytectví anarchistů

Kázat vodu a pít víno jest vlastní tolika lidem...

article preview

   Kázat vodu a pít víno jest vlastní tolika lidem...

 

Pokrytectví anarchistů

 

   Levicové proudy a jejich stoupenci jsou mj. známé svým pokrytectvím. Nejinak je tomu i u anarchistů. Zde je jeden příklad; neustále prohlašují, že u pachatelů trestných činů se nemá praktikovat kolektivní vina (nejčastěji tak činí u trestných činů cikánů nebo teroristických útoků muslimů). Ale sami, jak lze vidět na tomto příkladu, kážou vodu a pijí víno.

 

   V dubnu 2009 zapálili čtyři neonacisté ve Vítkově zápalnými lahvemi dům obývaný cikánskou rodinou. Nejvážnější zranění utrpěla tehdy dvouletá Natálie. Útočníci byli brzy policií dopadeni a v soudním procesu odsouzeni k mnohaletým trestům.

   Anarchisté v reakci na tento útok rozbili hlavu Pavlovi B... z Hodonína (nebo Ratíškovic, uvedli obě města). Důvod? Onen Pavel B... byl (podle nich) neonacista, stejně jako útočníci ve Vítkově. Rozbili mu hlavu tedy jen proto, že podle nich byl stejného politického smýšlení jako  vítkovští žháři, čímž se ostatně ani nijak netajili. Na svých stránkách antifa.cz zveřejnili 19. 8. 2009 tento text, doplněný o fotografii zraněného údajného neonacisty Pavla B... :

 

   Žhářský útok na dům romské rodiny ve Vítkově, při němž byla vážně popálena dvouletá holčička, vyvolal vlnu soucitu a solidarity. Vyvolal však také pochopitelné rozhořčení a hněv, který se obrací proti neonacistům, z jejichž řad útočníci vyšli. Na e-mail nám přišla informace s prosbou o zveřejnění: Reakce na žhářský útok ve Vítkově:

   "Pavel B... z Hodonína, jeden z nejaktivnějších neonacistů na Moravě, člen a zpěvák kapely Devils Guard, jeden ze zatčených při velké policejní razii, byl konfrontován antifašisty při procházce městem. Tohle je jedna z našich cílených reakcí na zbabělý čin spáchaný neonacisty ve Vítkově. Pokud jsou neonacisté takoví hrdinové, že dokážou skoro upálit dvouleté dítě a zničit mu celý život, pak my nebudeme o nic shovívavější. Takže Pavle, ani ježdění s matkou do práce a z práce autem Ti k ničemu nepomohlo. Věříme, že se ti nakonec podaří v Brně zaměstnání sehnat. Držíme pěsti. SMRT FAŠISMU!"

 

   Pod tímto textem zveřejnili tuto fotografii:

 

1.jpg

 

   Soudruzi tímto opět ukázali své pokrytectví, při kterém kážou vodu a pijí víno.

 

   Celý text na antifa.cz najdete ZDE.