Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novoroční vzkaz sluníčkářům

Autor textu M. J. .

article preview

   Autor textu M. J. .

 

Novoroční vzkaz sluníčkářům

 

1.jpg

Ze sluníčkové demonstrace "proti nenávisti" ve Velké Británii ("Staří běloši, prosím zemřete").

 

   Mám nápad - něco pro naše laskavce ;) ;) Co kdyby masivně se rozmáhající agresivní terorismus, jehož pachatelé, původ a motivace pocházejí z jednoho nejmenovaného, Evropou se šířícího náboženství - ideologie, byl legislativně legitimizován!

   Co vy na to, laskavci? Měli byste po problémech! Terorismus by se legitimně stal součástí náboženství míru a policie, tajné služby atd. mají o 90 % méně práce! Ostatně k tomuto "bohulibému" rozhodnutí velmi prudce směřujete. Vždyť co jiného je ta vaše oblíbená relativizace terorismu, který souvisí s tímto nejmenovaným náboženstvím. Prostě by ten jejich terorismus a jejich nenávist vůči nám byly legitimní součástí našeho života.

   Vlastně už teď, každý, kdo jejich agresi a terorismus pojmenovává a kritizuje, je vámi peskován, dehonestován, nálepkován a vyhoštěn na okraj společnosti jako vyvrhel. Teď jde jenom o to, kdo první tuto "vznešenou" myšlenku vysloví a mainstream už se s jejím blahořečením a prosazováním rychle, nadšeně a kreativně připojí. Metodu "Overtonových oken" znáte, postupujete podle ní již delší dobu, takže schéma, jak oblafnout a umlčet co nejefektivněji lidi tady už je! Nazvali jste ho "politická korektnost".

   Polemiku, která má z(a)jišťovat pravdu odhalováním rozporů, jste ve své dialektice hned na začátku zavrhli a jako správní novodobí inkvizitoři jste ji nedemokraticky vyřadili z demokratické diskuse. To byl dobrý tah! Hodně lidí vám to sežralo i s navijákem. Tak proč vlastně nepostoupit ještě dál!

   Každý ústupek veřejnosti je přece signál, že obsazení další a další destinace veřejného, právního, ekonomického i kulturního prostoru a jejich zamoření vaší dialektikou je volné...

2.jpg

Džihád v New Yorku 18. 5. 2017 - jeden mrtvý a 22 zraněných.

 

vrah-rigbyho.jpg

Muslimský vrah právě usekl či uřízl hlavu britskému vojákovi (na rukou a vražedné zbrani má jeho krev) a mluví do kamery...

 

12.jpg

Islamisté v Libyi se právě chystají podříznout křesťany, únor 2015.

 

4.jpg

Na Blízkém Východě muslimští džihádisté lidi zaživa upalují, přejíždějí tankem, střílejí či podřezávají, rozpouští v kyselině, rozřezávají motorovou pilou či topí ve vodě. Dočkáme se těchto středověkých zvrhlostí v Evropě?

 

1.jpg   3.jpg   13.jpg

Toto nám vzkázali muslimové na jedné londýnské demonstraci... Máme se např. připravit na skutečný holokaust či má být sťat každý, kdo urazí islám.