Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nacionální socialisté/sociální nacionalisté

. . .

article preview

Nacionální socialisté/sociální nacionalisté

 

   Nacionální socialismus, zkráceně nacismus, je ideologie, jenž byla hlavní součástí politického systému v hitlerovském Německu v letech 1933 - 1945.

   Převrátíme-li ony dvě slova v jejím názvu - "nacionální socialismus", vznikne nám "sociální nacionalismus". Příznivci této ideologie jsou tedy levicoví nacionalisté. Jsou to tedy levičáci. Už jen proto tato ideologie, tento systém, nikdy nebude dobrý.

   Na nacionální socialisty/sociální nacionalisty si musíme dávat dobrý pozor. Oni jsou totiž radikálnější než my, a v těžkých časech doteď vítězili ti nejradikálnější. Pokud by i teď zvítězili levicoví nacionalisté, nastolí diktaturu, která by trvala už napořád a znamenala by jednou provždy konec svobody a veškerého lidství, za jejíž zachování bojujeme a pro kteréž naše společnost ušla dlouhou cestu.

   Sociálním nacionalistům nikdy nešlo o jejich - maximálně pokřivené - "ideály". Tito jedinci - nenazývám je lidmi, oni lidé nejsou, nikdy nebyli a nikdy nebudou - baží pouze a jen po moci a možnosti ovládat druhé. Nesmíme proto už nikdy připustit, aby se znovu chopili moci.

 

2.jpg

 

1.jpg

 

3.jpg

 

poprava-soudce-a-jeho-asistenta.jpg