Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jordánská televize diskutuje o podřízení Německa islámu

"Když například vyhlásíme Německu džihád, potom vyhrožujeme německému státu..."

article preview

   ". . .Když například vyhlásíme Německu džihád, potom vyhrožujeme německému státu. Když se německý stát bude zdráhat tomu, abychom v něm šířili islám, dáme mu na výběr: buď se stane muslimem, anebo bude platit daň z hlavy a podřídí se islámskému právu. . ."

 

   video ke stažení ZDE

 

zdroj: youtube.com (ZDE)

 

Rozhovor moderátorky s hostujícím muslimem v jordánské televizi:

 

Moderátorka: "Mají muslimové bojovat proti Židům a křesťanům, aby je donutili platit džizju (daň z hlavy)? Mají muslimové bojovat proti všem křesťanům a Židům na celém světě?"

Muslim: "Tento boj by měl sloužit k odstranění hmotných překážek z cesty. Tento boj je vedený proti zemím, ne proti jednotlivcům. Když například vyhlásíme Německu džihád, potom vyhrožujeme německému státu. Když se německý stát bude zdráhat tomu, abychom v něm šířili islám, dáme mu na výběr: ´Buď se stane muslimem, nebo bude platit daň z hlavy a podřídí se islámskému právu´, přičemž džizja je jediná daň, kterou musí nemuslimové platit, zatímco muslimové jsou povinni platit daně zakat, karaj a rikaz, jako i další daně, pokud není dostatek peněz na armádu."

Moderátorka: "Učenče Ahmede, nechápete, že lidé na Západě z Vás mají strach? Když mi tu říkáte, že proti nim všeckým chcete bojovat?"

Muslim: "Musíme bojovat proti státům a armádám, a ne proti lidem..."

Moderátorka: "Správně, bojujete proti státům..."

Muslim: "Nebudeme bojovat proti lidem, my lidi nezabíjíme, ale pokud vlády těchto zemí budou chtít zabránit tomu, aby se z nich staly islámské země, potom budeme proti takovému státu bojovat."

Moderátorka: "V knize od Samuela Huntingtona ´Střet civilizací´, a před ní už Fukuyama předpověděl, že další konflikt nastane mezi islámem a Západem, říkáte mi tedy, že tito autoři měli pravdu?"

Muslim: "Samozřejmě, paní doktorko. K tomuto boji dojde, utlačovali nás. Bez džihádu by se islám nemohl dostat ani k nám! Bez džihádu (s mečem v ruce) by se islám do mnohých zemích nedostal. Ve středověku si islám dokázal za 25 let podrobit mnoho zemí. Díky džihádu touží běžné obyvatelstvo po islámu. Kdo to tak nechce, může zůstat při svém náboženství. Tady v Levantě většina našich předků nebyli muslimové, ale obrátili se na islám pro jeho dobrotu a spravedlivost. Malá menšina v islámských zemích, která zůstala..."

Moderátorka: "Dobře. Dovolte mi položit Vám jednu důležitou otázku: ´Je nám přikázané bojovat, abychom šířili Alláhovo náboženství?´"

Muslim: "Ano, to je podstata islámu."

Moderátorka: "Osvobodíte Palestinu, pokud se dostanete k moci?"

Muslim: "Ano, samozřejmě. Vyhlásí se džihád, abychom Izrael vymazali. Izrael je jedna obludnost, kterou je potřeba zničit!"

Moderátorka: "Dovolili byste, aby se nějaký křesťan stal např. ministrem financí?"

Muslim: "Ne, v žádném případě. V islámu žádné ministerstva neexistují. Existuje v něm jedna hlava státu, která je zmocněna imámem. Je to jedna z vedoucích pozic, která je vyhrazená výlučně muslimům. Každý, kdo se podílí na vedení státu - vůdce státu, kalif, zplnomocněný představitel úřadu, Wali nebo guvernér musí být muslim a především muž...

   Evropské země žijí ve starověku, v pravěku. Manželství homosexuálů - ženy se ženami a muži s muži - je toto sekularismus? A nic kromě toho na Západě nevidíte? Miliony lidí šli na Wall Street a volali: ´Chceme svrhnout režim!´ Neskákejte mi do řeči! Jediná věc, kterou jste na Západě viděli, byli homosexuálové? To pro Vás znamená Západ? A co kromě toho tam ještě mají?"

Další diskutující: "Vědecké úspěchy, svobodu slova..."

Muslim: "Jaké vědecké úspěchy? Všechno jsme jim dali my muslimové!"

   Budoucnost patří islámu. Islám bude vládnout. Přesně tak, jak to předpověděl náš prorok Mohamed. Bude chalifát podle proroka Mohameda."