Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Kamarádka si šla zaběhat, vrátila se pořezaná po celém těle."

Češka žijící v západní Evropě popisuje svou zkušenost s islámem...

article preview

   Češka žijící v západní Evropě popisuje svou zkušenost s islámem...

 

"Kamarádka si šla zaběhat, vrátila se pořezaná po celém těle."

 

zdroj: youtube.com (ZDEa ke stažení ZDE

 

 

Přepis rozhovoru z důvodu zachování svědectví, kdyby video bylo cenzurováno

 

   Jelikož již jedno video - "Tohle musíte vidět aneb O poměrech v současném Německu" - zveřejněné na těchto stránkách bylo cenzurováno, přepisuji celý rozhovor s dotyčnou Češkou zde.

 

   "Proč jste přišla podpořit tuto demonstraci?"

 

   "Dobrý den. Já sama mám zkušenost ze života v západní Evropě, mám více než 20 let - nebudu konkrétní - západoevropské občanství a musím říct, že jaksi ta islamizace je tam tak viditelná, a protože jsem zároveň také ještě a srdcem jsem rodilá Češka, občan této země, tak se domnívám, že toto je prostě velmi důležité a mám konkrétní zážitky, jestli tedy se o ně mám podělit...

   Konkrétně: v některých chementé, což je prostě jakoby okres, je to už tak dneska, že jsou oddělené přepážky pro muže a pro ženy. Veřejné plavání je oddělené pro muže a pro ženy. Pokud chcete na společné plavání, je to dražší - jinými slovy, i takhle ekonomicky jaksi dochází k takovému určitému nátlaku k té islamizaci.

   Co se týká vyučování ve školách: vím od našeho známého, který je profesor na gymnáziu tak že mají jeho kolegové, kteří učí dějepis, mají problém učit o holokaustu, protože prostě je příliš muslimských dětí a ty prostě během toho vyučování když se začne toto téma probírat, tak to neumožní tím, že dělají hluk, protestují, a prostě holokaust je tabu, protože vlastně, jak známo, islám holokaust jakoby zapírá, odmítá, upřímně řečeno s tím souhlasí. Takže to je taková věc.

   Pak taky na základních školách konkrétně - to jsou konkrétní teda věci - je poslední novinka, že z tělocviku vypadlo plavání. Proč? Protože islámské děti se nebudou svlékat do plavek, že. Není to tak, že oni teda se nezúčastní těch hodin tělocviku. Ne. Ale normálně ze školního rozvrhu je vyřazené plavání a holandské děti, které dříve se normálně v rámci toho školního rozvrhu učili plavat, tak teď musí chodit na nějaké extra kroužky, aby se to tam naučili, protože se prostě země přizpůsobuje. To jsou jenom takový drobnosti.

   Konkrétní, co jsem třeba zažila - na obrazovku řekne předseda muslimské obce, teď už jsem tedy konkrétní, tak třeba v tom Holandsku nebo v Belgii, tak prostě řekne ministryni pro integraci ´Se vším respektem madam, ale ruku Vám nepodám - jste žena´. Domnívám se, že kdyby to bylo opačně, nějaké takové projevy diskriminace tak by byl velký humbuk. Jinak teda co jsem ještě zažila konkrétně, třeba při svých cestách po západní Evropě, tak v Birminghamu před 8 lety - už před 8 lety, myslím si, že teď je situace ještě horší - tak na velké mešitě obrovský billboard visel, na kterém bylo napsáno ´Není jiného boha než Alláha´ v angličtině. V Anglii, prostě to tam visí. Kdyby tam bylo napsáno něco o křesťanství, jistě by se muslimská komunita velmi probudila a protestovala by, neřku-li o tom, že kdyby se to stalo v nějaké arabský muslimský zemi, no tak to je nemyslitelné. Tam bychom se asi zasmáli všichni.

   Jinak co jsem chtěla říci, co mě tady taky rozčiluje a proč si myslím, že je důležité, aby lidé se zúčastňovali takovýchto akcí je, že rozčiluje mě že zvláště mladí lidi, kteří prostě sami tu zkušenost nemají, tak něco třeba mají vystudovaného - nějakou sociologii - a pak nějaká dívka v tílku a minisukni v televizi moudře jaksi dává rady lidem o tom, že by měli být tolerantnější, že se bojí islámu, protože ho neznají. Už to, že tam sedí takhle oblečená jako nekoresponduje zrovna s tím islámem. Já mám osobní zkušenost s tím, že moje známá, která si byla v létě zaběhat v parku oblečená v tričku v šortkách tak se vrátila pořezaná na obličeji, na rukou, na nohách krvácejících, protože ji napadli muslimští kluci a se slovy že teda ji naučí respektu vůči Alláhovi, že se bude jinak oblíkat tak ji teda pořezali.

   Tak to jsou takový konkrétní věci, které si myslím, že by takovouhle nějakou socioložku, která tam ráno na ČT24 povídá že se lidi bojí islámu, protože ho neznají tak by jí mohly možná přesvědčit."