Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alsasko čelí nárůstu útoků na ženy

"Marné pořízení s těmi, jež nevěří!"

article preview

   "Marné pořízení s těmi, jež nevěří!"

 

Nevhodné oblečení, příliš samostatnosti. Alsasko čelí nárůstu útoků na ženy

 

   Dlouhá léta před tímto a dalšími nebezpečími teokratické totalitní ideologie varujeme, ale lidé neslyší, nevidí, nevnímají... Všimněte si, že v článku není napsáno, kdo za tím stojí; zase musíme číst mezi řádky... Případ 22leté studentky Elisabethy, kterou tři muži napadli a zmlátili na ulici ve Štrasburku kvůli tomu, že měla příliš krátkou sukni, je pouhý vrchol ledovce...

 

Africký muslim znásilnil nezletilou Češku - ZDEZDE a ZDE.

 

Džihádisté zastřelili ženu (pozor, drastické záběry) - ZDE

 

Islámský stát zaživa vytrhával ženám kusy masa z těla - ZDE

 

článek zveřejněný 26. září 2020 na serveru novinky.cz (ZDE)

 

   Francouzský region Alsasko se v poslední době potýká s nárůstem útoků na ženy, jejich obtěžováním a sexistickým atakům. Případ 22leté studentky Elisabethy, kterou tři muži napadli a zmlátili na ulici ve Štrasburku kvůli tomu, že měla příliš krátkou sukni, je pouhý vrchol ledovce.

 

sa.2.jpg

Chování muslimů na Západě až příliš připomíná praktiky nacistických úderných oddílů SA před uchopením Adolfa Hitlera moci v Německu.

 

"... Když dám toto (jídlo) psovi, nesežere to. Toto je pro ženu..." (čas 1.24)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

   Magistrát ve Štrasburku odhaduje, že útok oznámí na policii méně než 10 % žen, které se staly obětí obtěžování na ulici a sexistických útoků.

"Vyrostla jsem ve Štrasburku a to, co se nyní děje, jsem ještě nezažila. Pouliční obtěžování je jako mor. Stalo se běžnou součástí každého dne," uvedla Elisabeth.

   Tu napadli minulý týden v pátek odpoledne tři muži. Vracela se právě z knihovny Malraux, když ji dva muži chytili a třetí ji začal mlátit do obličeje. Nelíbilo se jim, že má příliš krátkou sukni. Z incidentu vyvázla naštěstí jen s nateklým okem.

   Takové štěstí už neměla 18letá Luane. Ji a její kamarádku Claire napadl 16letý mladík. Incident se stal 26. srpna. Obě dívky se chystali strávit odpoledne u jezera. Po cestě se na ně nalepil mladík, který je začal obtěžovat. Když ho dívky požádaly, aby je nechal na pokoji, jen své chování vystupňoval.

   A tak se jedna z nich rozhodla situaci vyřešit rázně. Dala mu facku. "Byla to chyba. Začal mě mlátit. Dostala jsem tři údery do hlavy a když jsem spadla na zem, tak další," popsala Luane. Po útoku skončila v nemocnici, kde podstoupila operaci, protože utrpěla zlomeninu spodiny očnice. Rány do obličeje a zad utrpěla také Claire.

 

jasne-a-strucne.2.jpg

Jasně a stručně vyjádřeno - v Belgii, z kauzy před několika lety, viz video níže (obě jsou stejná).

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

Útočí se i v Mylhúzách

   Ve středu napadal u obchodního centra v Mylhůzách (Mulhouse) 18letý mladík dvě dívky za to, že podle něj neměly vhodné oblečení. Jedna měla na sobě šortky. Nejprve se k jedné z nich přiblížil a zeptal se jí, jestli si nemůže vzít ještě něco kratšího. Žena mu odsekla, že mu po tom nic není. Muž pak obě následoval ke stanici tramvaje a tam ženu v šortkách zfackoval a shodil na zem. Druhou, která chtěla zakročit, popadl za krk. Zbitá žena byla odvezena do nemocnice a muž zatčen.

   Ve čtvrtek na základě jeho přiznání mu soud vyměřil 2měsíční podmíněný trest, 75 hodin obecně prospěšné práce a povinnost absolvovat stáž o povinnostech občana.

   Vláda považuje incident za vážný a policie ho začala vyšetřovat. "Jde o velmi vážnou věc. Ve Francii musí být možné vyjít na ulici v tom, v čem chceme. Nemůžeme přijmout, aby byla ve Francii žena ohrožena nebo dokonce napadena či zbita za to, jak se oblékla," řekl mluvčí Gabriel Attal.

 

A já se ptám:

"Toho dosáhnou směšně nízkými tresty za toto nepřijatelné chování? A nadále povoleným praktikování totalitní náboženské ideologie, která nařizuje ženám se zahalovat? A podporováním a importováním jejích vyznavačů?"