Jdi na obsah Jdi na menu
 


Více než kdy jindy musíme bojovat a věřit ve vítězství

"Historie dokazuje, že se až dosud neudržel dlouho žádný režim, který budoval na základě bezmezného teroru." Josef Rudolf

article preview

 

Více než kdy jindy musíme bojovat a věřit ve vítězství

 

   "Hitlerův nacionální socialismus budoval na bezmezném teroru. Historie dokazuje, že se až dosud neudržel dlouho žádný režim, který budoval na tomto základě." Josef Rudolf, přeživší buchenwaldský vězeň

 

"Mudžahedíni jednou zvítězí a islámské právo nebude už jen v Afghánistánu, ale po celém světě. Nespěcháme. Věříme, že to jednou přijde. Džihád bude pokračovat do posledního dne." - takto se vyjádřil v neděli jeden z tálibánských vůdců M. A. Mustafa poté, co se Tálibán v Afghánistánu chopil moci (více ZDE).

   Vítězství Tálibů v Afghánistánu je další vítězství islámu. A nebude to vítězství poslední, protože islám je na postupu a zatím vítězí na všech frontách.

   Naskýtá se tu jistá paralela s obdobím před 2. světovou válkou. Tehdy také nacisté a fašisté jen vítězili a vítězili; Albánie a Etiopie obsazená Itálií, japonské ovládnutí Mandžuska, vítězství fašistů ve Španělsku a Hitlerova anexe Rakouska a českých zemí. A vyskytlo se málo, příliš málo antifašistů, kteří se jim postavili. Dnes je to s islámem podobné. A je více než pravděpodobné, že brzy vypukne otevřená válka mezi muslimy a nemuslimy.

   Více než kdy jindy v historii mají naše civilizace a národy na kahánku. Více než kdy jindy v historii visí náš osud na vlásku. A proto více než kdy jindy v historii musíme bojovat proti tmářské, zpátečnické totalitní teokratické ideologii, jejíž vyznavači nás chtějí zničit. A společně s tímto si musíme udržet neochvějnou víru ve vítězství.

   Jsem pevně přesvědčen, že pokud se takto zachováme, budeme to my, kdo nakonec zvítězí, tak jako nakonec zvítězili antifašisté nad hitlerovci. Že se nenaplní slova Táliba Mustafy, ale prorocká slova prostého přeživšího buchenwaldského vězně Josefa Rudolfa, jež lze aplikovat na všechny totality, islám nevyjímaje: "Hitlerův nacionální socialismus budoval na bezmezném teroru. Historie ukazuje, že se až dosud neudržel dlouho žádný režim, který budoval na tomto základě."

   Bojovat a věřit ve vítězství - to je to, co teď musíme udělat.

 

Jestliže nebudete bojovat za svoje práva, nakonec nebudete žádná mít.

James Harris