Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokrytectví anarchistů vol. 2

Kázat vodu a pít víno jest vlastní tolika lidem...

article preview

   Kázat vodu a pít víno jest vlastní tolika lidem...

 

Pokrytectví anarchistů vol. 2

 

1.1.jpg

 

   Další 2 příklady pokrytectví anarchistů; nechuť na svých stránkách zveřejnit video, ve kterém muslimové v Libyi zničili hřbitov vojáků padlých v 2. světové válce u Tobrúku. Dále sympatizant "antirasistické" organizace AFA šikanuje Cikánku, přičemž se při tom nechal natočit a video umístil na sociální sítě.

 

   Na kontaktní mail AFA (Antifašistická Akce) byl zaslán mail společně s tímto videem (ZDE) s prosbou o zveřejnění na jejich webu. Na videu jsou muslimové, kteří ničí hřbitov vojáků padlých v 2. světové válce u Tobrúku v Libyi - tedy vojáků, kteří bojovali proti nacismu. Odpověď AFA byla následující: "Video vidíme poprvé a ačkoliv je smutné co se tam děje, tak na našich stránkách se zabýváme excesy neonacistů a bolševické levice, a nikoliv náboženského fanatismu." Video samozřejmě nezveřejnili. Proč asi? A zachovali by se jinak, kdyby jim bylo posláno video, kde ničí hřbitov neonacisté?

 

   Video, které AFA (Antifašistická Akce) odmítla na svých stránkách zveřejnit; muslimové ničí hřbitov vojáků (kteří bojovali proti nacismu) padlých v 2. světové válce u Tobrúku v Libyi:

Zdroj: youtube.com - ZDE

 

   Den co den jsme od neomarxistů - a anarchistů nevyjímaje - bombardováni obviněními z rasismu, nenávisti, xenofobie, islamofobie apod. Na následujícím videu je sympatizant AFA, který... no, podívejte se sami. Video pak umístil na sociální sítě, kde se dotyčná stala dalším terčem posměchu.

 

   Sympatizant AFA, který se nechová... předpisově... 

   Aktualizace 27. 12. 2021: video bylo na popud soudruhů z youtube cenzurováno, a tak si jej stáhněte ZDE nebo ZDE.

Zdroj: youtube.com - ZDE