Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anarchisté vyzývali k páchání trestných činů

. . .

article preview

 

Anarchisté vyzývali k páchání trestných činů

 

zkurveny-acka.jpg

 

   Na facebookovém profilu Anarchistické federace se objevil tento text:

 

   "Sdírá tě tvůj šéf? Na 15. dubna je vyhlášeno heslo: ´Ukradni něco z práce!´

   Maká tvůj šéf míň než ty, ale přitom má na výplatní pásce vyšší číslo? Prohání se někdo v soukromém tryskáči na tvé náklady? Pokud na konci dne korporace vydělává peníze, znamená to, že ti neplatí plnou cenu tvé práce - tak vzniká její zisk! Takže jestli něco potřebuješ, vem si to. Vydělal sis to!

   Dostaneš jen to, co si vezmeš. Už s tebou vyjebávali dost dlouho.

   Může to být sponka na papír, nějaké drobné z kasy nebo seriózní zpronevěra. Pracuješ za barem? Vezmi si balení kávy. Pracuješ v garáži? Sadu nářadí. Jestli jsi nezaměstnaný, vezmi něco z práce někoho jiného! Nezaměstnanost je pro šéfy taky výhodná - nutí lidi vzít jakoukoliv práci a zaměstnaným ukazuje, že když nebudou držet hubu a krok, čeká nezaměstnanost i je.

   Zapiš si do diáře a naplánuj si Den kradení v práci 15. dubna!

   Co si vezmeš, můžeš sdílet se svými přáteli nebo to dát své rodině - té rodině, kterou nevídáš, protože jsi pořád v práci. Můžeš to použít sám na něco, o čem jsi vždy snil - možná na něco, co by sis splnil, kdybys v jednom kuse nemusel pracovat pro někoho jiného.

   Neber si jen to, co ti dávají, vezmi si, co ti patří!

   Ukradni něco z práce! Překonej bariéry mezi sebou a kolegy. Rozdělte se podpultově mezi sebou o podíl na zisku, dbejte na to, ať jsou všichni v bezpečí a dostávají, co potřebují. Nenechte se šéfem poštvat proti sobě - to jediné vás nakonec dělá zranitelnými. Budujte mezi sebou důvěru, která může začínat braním věcí z práce a končit převzetím celého pracoviště!

   Je možné, že v práci už stejně kradeš - když ne materiálně, tak určitě aspoň dřívějšími odchody a ulejváním se. Výborně! Ale tady to nekončí - zamysli se, co víc si můžeš vzít, co víc si zasloužíš.

   Další informace budou přibývat."

 

1.jpg

zvětšení ZDE

 

2.zlodeji.jpg

zvětšení ZDE

 

3.zlodeji.jpg

 

4.zlodeji.jpg

 

   Po nahlášení přišla od správců tato odpověď:

 

   "Děkujeme vám za nahlášení. Udělali jste dobře, že jste nám o tom dali vědět. Událost, kterou jste nahlásili, jsme zkontrolovali. I když neporušuje žádnou z našich zásad komunity, chápeme, že vás může událost nebo nějaký obsah, který sdílí, urážet. Chceme vám pomoct zajistit, abyste podobné věci na Facebooku nevídali..." (část věty je zvýrazněná mnou).

 

7.zmrdi-z-fb.jpg

zvětšení ZDE

 

   Nakonec událost přece jen Facebook smazal:

 

12.spravedlnost.jpg

zvětšení ZDE